A Autósülések kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Autósülések-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Az Isofix autóülések elhelyezhetők-e az Isofix nélküli autókban? Ellenőrzött

A legtöbb rendelkezésre álló Isofix autósülés egyetemes jóváhagyással rendelkezik a biztonsági övekkel történő rögzítéshez, az autóspecifikus jóváhagyás mellett. Ez lehetővé teszi az ülés biztonsági övekkel történő rögzítését. A részletekért olvassa el az autósülés kézikönyvét. Vannak olyan ISOFIX autósülések, amelyeket nem lehet biztonsági övekkel rögzíteni.

Hasznos volt (722) Olvass tovább

Hol van az autóban a legbiztonságosabb hely az autósülés számára? Ellenőrzött

Ez részben az autótól függ, de általában a hátsó ülés középső része a legbiztonságosabb hely.

Hasznos volt (644) Olvass tovább

Használhatom a gépkocsit repülőgépen? Ellenőrzött

Nincsenek nemzetközi irányelvek az autósülések repülőgépeken történő használatára vonatkozóan. A típustól függően lehetséges, hogy az autóülés alkalmas erre. Az, hogy megengedett-e, a légitársaságtól függ. Ennek ellenőrzéséhez mindig előzetesen lépjen kapcsolatba a légitársasággal.

Hasznos volt (217) Olvass tovább

Minden Isofix autóülés felszerelhető-e az összes Isofix autóhoz? Ellenőrzött

Nem, vannak univerzális és nem univerzális Isofix autósülések. A nem univerzális Isofix autósülés csak a kijelölt autókban használható. Az üléshez tartozik egy olyan autómodell, amely alkalmas az adott üléshez való használatra. Az univerzális Isofix autósülés csak olyan autókban használható, amelyek Isofix-szel és egy Top Tether rögzítési ponttal vannak felszerelve.

Hasznos volt (166) Olvass tovább

Meddig lehet a gyermekem autóülésben? Ellenőrzött

Ne hagyja, hogy gyermeke napi 1,5–2 óránál hosszabb ideig üljön egy autóülésben. Sok modern babakocsi lehetőséget kínál arra, hogy az autóülést felül rögzítse, lehetővé téve gyermeke gyors szállítását. Ebben az esetben sem haladhatja meg a napi 1,5–2 órát.

Hasznos volt (158) Olvass tovább

Mi az Isofix? Ellenőrzött

Az Isofix egy nemzetközileg szabványosított rendszer az autók hegyi autósüléseihez. Az autóban vannak Isofix rögzítő konzolok. Ezek a tartók a háttámla és a hátsó ülés ülése között helyezkednek el, és össze vannak kötve az autó karosszériájával. Az Isofix autósülés horgokkal van felszerelve, amelyek könnyen rögzíthetők a rögzítőkonzolokhoz.

Hasznos volt (157) Olvass tovább