Használati útmutató Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó

Kézikönyvre van szüksége a Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 3 gyakran ismételt kérdéseket, 1 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

FDV 10345-A
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 4.25 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Simona Schusterová,DiS. 11-06-2024
Jó nap. Egy fontos dolgot (kérdést) szeretnék feltenni. Vettem egy akkus fúrót (Fieldmann FDV 10345 A csavarhúzó. És nem tudom, hogyan kell a csavart és a fúrószárat is behelyezni: Amikor a csavart vagy a fúrószárat bedugom a belső furatba, akkor a furat nagy és nem bármilyen módon rögzíteni Az akkumulátoros fúró/csavarhúzó belső részei olyan belső pofák, amelyek még csavar vagy fúró behelyezésekor sem húzódnak meg.

válasz | Hasznos volt (0) (A Google fordította)

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Fieldmann. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Fieldmann
Modell FDV 10345-A
Kategória Fúró-csavarozók
Fájltípus PDF
Fájl méret 4.25 MB

Fieldmann Fúró-csavarozók összes kézikönyve
Fúró-csavarozók további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Fúró-meghajtó használata közben folyamatosan lecsupaszítom a csavarfejet. Miért van az, hogy? Ellenőrzött

A legtöbb fúró-meghajtó beállítható keményebb vagy lágyabb csavarozáshoz. Ha a fej folyamatosan lecsupaszodik, a fúró-meghajtót valószínűleg más beállításra kell állítani. Ha vezeték nélküli eszközről van szó, az optimális eredmény érdekében mindig győződjön meg arról, hogy az akkumulátor fel van töltve.

Hasznos volt (73) Olvass tovább

Fúró használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött

Igen. Bár a fúró által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a tartósan nagy zajnak való kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (23) Olvass tovább

Tárolhatom az elektromos szerszámokat fészerben vagy garázsban? Ellenőrzött

Általában az elektromos szerszámokat fészerben vagy garázsban tárolhatja, még akkor is, ha ott néha megfagy. Az elektromos kéziszerszám élettartama érdekében azonban jobb, ha száraz helyen tárolja, nagyobb hőmérséklet-ingadozások nélkül. Egy fészerben vagy garázsban a hőmérséklet-különbségek páralecsapódást okozhatnak, ami rozsdát okozhat. Ráadásul az akkumulátorral működő szerszámok rövidebb élettartamúak, és nem töltődnek olyan jól nagyon alacsony hőmérsékleten. Az elektromos kéziszerszám tárolásának módjában mindig alaposan olvassa el a használati útmutatót.

Hasznos volt (9) Olvass tovább
Használati útmutató Fieldmann FDV 10345-A Fúró-csavarozó

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák