Használati útmutató Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész

Használati útmutatóra van szüksége Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 52.18 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Fieldmann. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Fieldmann
Modell FDUK 50301
Kategória Körfűrészek
Fájltípus PDF
Fájl méret 52.18 MB

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hány milliméterre kell a fűrésznek kinyúlnia az általam fűrészelt anyag alatt? Ellenőrzött
A legjobb, ha ezt legalább 3 mm-nél tartja. Ha kevesebb, akkor van esély arra, hogy az anyag összeomlik vagy csúnya eredményhez vezet.

Hasznos volt (76) Olvass tovább
Körfűrész használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. Noha a körfűrész által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a tartósan nagy zajnak való kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (27) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Használati útmutató Fieldmann FDUK 50301 Körfűrész