Használati útmutató Fagor 6H 196 ANLX Kemence

Kézikönyvre van szüksége a Fagor 6H 196 ANLX Kemence hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 5 gyakran ismételt kérdéseket, 1 megjegyzést tartalmaz, és 4 szavazattal rendelkezik, a termék átlagos értékelése 25/100. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

1
Mod. 5H- 196 N
Typ. 1
HV1
11C2
C
od. 901015093
Serie: 07121
2776
230V/50HZ
W ma
x 3
570 W
S
E
R
V
I
C
I
O
A
S
I
S
T
E
N
C
I
A
T
E
C
N
I
C
A
9
0
2
1
0
5
0
1
0
M
a
de in EU
AR46
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.45 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Fagor 6H 196 ANLX Kemence: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Fagor 6H 196 ANLX Kemence-szal?
Igen Nem
25%
75%
4 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Fagor 6H 196 ANLX Kemence-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Cilda 22-08-2019
Hogyan kell beállítani a sütési időt? És miért omlik össze magától?

válasz | Hasznos volt (0) (A Google fordította)

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Fagor 6H 196 ANLX Kemence-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Fagor. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Fagor 6H 196 ANLX Kemence készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Fagor
Modell 6H 196 ANLX
Kategória Kemencék
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.45 MB

Fagor Kemencék összes kézikönyve
Kemencék további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Fagor 6H 196 ANLX Kemence

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A sütőm nem melegszik eléggé, mit tegyek? Ellenőrzött

A termosztát biztosítja, hogy a kemencék a megadott hőmérsékletre melegedjenek. Valószínű, hogy a termosztát hibás. Cserélje le. Ha kétségei vannak, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (2750) Olvass tovább

Mi a pirolízis? Ellenőrzött

Néhány sütő pirolízis funkcióval rendelkezik. Ez egy olyan tisztító rendszer, amely szennyeződéseket és zsírt éget el a sütőben nagyon magas hőmérsékletek alkalmazásával. A pirolízis után az összes szennyeződés hamuvá vált és könnyen eltávolítható. Ha a sütő pirolízis funkcióval rendelkezik, akkor a sütő tisztán tartása érdekében célszerű évente 3-4 alkalommal használni.

Hasznos volt (2682) Olvass tovább

Készíthetek több elemet egyszerre több grilltálca használatával? Ellenőrzött

Technikailag ez lehetséges. Azonban az étel típusától függ, ha módosítania kell az elkészítési időt, vagy félig fel kell cserélnie a tálcákat az elkészítés során.

Hasznos volt (689) Olvass tovább

Amikor a sütőt használom, gyakran marad étel, amely az aljára esik, füstöt okozva. Hogyan akadályozhatom meg ezt? Ellenőrzött

Sok sütőhöz rács és tepsi is tartozik. Amikor az ételt elkészítik a rácson, a tepsi aljára helyezhető, hogy megakadályozza az ételmaradványok égését és füstképződést.

Hasznos volt (660) Olvass tovább

Bemelegítéskor füst halmozódik fel a sütőben, miért van ez? Ellenőrzött

Valószínűleg a sütőben maradtak a korábbi használatból származó ételmaradékok. Különösen zsíros ételmaradványok melegíthetnek füstöt. Alaposan tisztítsa meg a sütőt.

Hasznos volt (644) Olvass tovább
Használati útmutató Fagor 6H 196 ANLX Kemence

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák