Használati útmutató Fagor 5H-750BEPOCA Kemence

Kézikönyvre van szüksége a Fagor 5H-750BEPOCA Kemence hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 5 gyakran ismételt kérdéseket, 0 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

5H-750*
Gebruiksaanwijzing van uw oven
Návod k použití trouby
Návod na používanie vašej trúby
Az ön sütőjének használati útmutatója
Instrukcja obsługi piekarnika
P   
SK
HU
PL
NL
CS
RU
9963-5971 retro FAGOR 5H-750 ML2.qxd 22/04/05 09:18 Page 1
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.77 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Fagor 5H-750BEPOCA Kemence: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Fagor 5H-750BEPOCA Kemence-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Fagor 5H-750BEPOCA Kemence-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Fagor 5H-750BEPOCA Kemence-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Fagor. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Fagor 5H-750BEPOCA Kemence készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Fagor
Modell 5H-750BEPOCA
Kategória Kemencék
Fájltípus PDF
Fájl méret 2.77 MB

Fagor Kemencék összes kézikönyve
Kemencék további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Fagor 5H-750BEPOCA Kemence

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A sütőm nem melegszik eléggé, mit tegyek? Ellenőrzött

A termosztát biztosítja, hogy a kemencék a megadott hőmérsékletre melegedjenek. Valószínű, hogy a termosztát hibás. Cserélje le. Ha kétségei vannak, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (2750) Olvass tovább

Mi a pirolízis? Ellenőrzött

Néhány sütő pirolízis funkcióval rendelkezik. Ez egy olyan tisztító rendszer, amely szennyeződéseket és zsírt éget el a sütőben nagyon magas hőmérsékletek alkalmazásával. A pirolízis után az összes szennyeződés hamuvá vált és könnyen eltávolítható. Ha a sütő pirolízis funkcióval rendelkezik, akkor a sütő tisztán tartása érdekében célszerű évente 3-4 alkalommal használni.

Hasznos volt (2682) Olvass tovább

Készíthetek több elemet egyszerre több grilltálca használatával? Ellenőrzött

Technikailag ez lehetséges. Azonban az étel típusától függ, ha módosítania kell az elkészítési időt, vagy félig fel kell cserélnie a tálcákat az elkészítés során.

Hasznos volt (689) Olvass tovább

Amikor a sütőt használom, gyakran marad étel, amely az aljára esik, füstöt okozva. Hogyan akadályozhatom meg ezt? Ellenőrzött

Sok sütőhöz rács és tepsi is tartozik. Amikor az ételt elkészítik a rácson, a tepsi aljára helyezhető, hogy megakadályozza az ételmaradványok égését és füstképződést.

Hasznos volt (660) Olvass tovább

Bemelegítéskor füst halmozódik fel a sütőben, miért van ez? Ellenőrzött

Valószínűleg a sütőben maradtak a korábbi használatból származó ételmaradékok. Különösen zsíros ételmaradványok melegíthetnek füstöt. Alaposan tisztítsa meg a sütőt.

Hasznos volt (644) Olvass tovább
Használati útmutató Fagor 5H-750BEPOCA Kemence

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák