Használati útmutatók a Jacques Lemans Karórák

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Jacques Lemans Karórák kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A mechanikus órám siet, mit tehetek? Ellenőrzött

Ezt okozhatja mágneses mező.A problémát megoldhatja órajavító szakember által elvégzett demagnetizálás.

Hasznos volt (714) Olvass tovább

A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött

Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (696) Olvass tovább

Mit jelent az AM és a PM rövidítés? Ellenőrzött

Az AM az „Ante Meridiem” rövidítése, és azt jelzi, hogy az adott idő dél előtt van.A PM a „Post Meridiem” rövidítése, és azt jelzi, hogy az adott idő dél után van.

Hasznos volt (615) Olvass tovább

Mi az a „kronográf”? Ellenőrzött

A „kronográf” szó szerint „az idő írója”. A kifejezést olyan órák leírására használják, amelyek megmondják a napszakot, valamint mérnek egy bizonyos időszakot, például egy stoppert.

Hasznos volt (542) Olvass tovább

Mit jelent a GMT? Ellenőrzött

A GMT mozaikszó a Greenwich Mean Time – greenwichi középidő – rövidítése (máskor UTC, Coordinated Universal Time – egyezményes koordinált világidő).A 0 hosszúsági fok ideje, amely a London közelében található Greenwich településen halad keresztül.

Hasznos volt (375) Olvass tovább

Mi az a kvarcmozgás? Ellenőrzött

A kvarcmozgású órákat akkumulátor hajtja. Ez elektromos áramot küld kvarckristályokon keresztül, amelyek rezegni fognak. Ezek a rezgések átadódnak a mozgásnak. Mivel a rezgéseknek állandó frekvenciájuk van, a kvarcmozgással ellátott órák rendkívül pontosak.

Hasznos volt (373) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Jacques Lemans 1-17120 Karóra
Eduard Schmidt 06-02-2024
Tisztelt Hölgyem és Uram! A ma vásárolt Jacques Lemans karórán 1-1712 van gravírozva. Ehhez nincs letölthető használati útmutató. Nem tudom megváltoztatni a dátumot és a hét napját. Kérem, küldjön nekem egy használati útmutatót a modellhez. Üdvözlettel, Eduard Schmidt


(A Google fordította)
Jacques Lemans 1-17120 Karóra
Használati útmutató Jacques Lemans JL1-1222 Karóra
Lawrence Bennett 07-12-2023
Ez az egyik legjobb búvárórám, ami valaha volt. Ha ismernél, tudnád, hogy jóval több mint száz órám van, és nyáron ezt az órát szeretném a csuklómra. Mindent megtesz, kivéve a szivárgást


(A Google fordította)
Jacques Lemans JL1-1222 Karóra
Használati útmutató Jacques Lemans 1-1668 Karóra
John Doe 08-05-2023
Hogyan javítsam meg az órámat, mert véletlenül kitéptem az időváltó gombját, és amikor visszatettem a belsejébe, túl rövid ahhoz, hogy elérje a lyukat.


(A Google fordította)
Jacques Lemans 1-1668 Karóra
Használati útmutató Jacques Lemans 1-17120 Karóra
Günther Hutter 29-03-2023
Hölgyeim és Uraim A 2017 óta nem hordott Jacques Lemans órám hátuljára az 1-1712-es típusszámot gravírozták. A felhasználói kézikönyv kezdőlapján azonban csak az 1-17120-as modell szerepel. Nem sikerült letölteni a 17120-as modell felhasználói kézikönyvét. Ehelyett a betét így szól: "A letöltés nem sikerült. Ellenőrizze az internetkapcsolatot." Az internet kapcsolat 100%-ban rendben van! segítséget kérek. Üdvözlettel Gunther Hutter


(A Google fordította)
Jacques Lemans 1-17120 Karóra
Használati útmutató Jacques Lemans 1-17120 Karóra
Krzysztof 13-10-2022
Milyen akkumulátor illik a JACQUES LEMANS 1-1246 órához?


(A Google fordította)
Jacques Lemans 1-17120 Karóra