A Hallókészülékek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Hallókészülékek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mit jelentenek az ITE, az ITC, a CIC és a BTE? Ellenőrzött

Ezek a betűszavak jelzik a hallókészülék elhelyezését, és a következőket jelentik: ITE = a fülben, ITC = a csatornában, CIC = teljesen a csatornában és a BTE = a fül mögött.

Hasznos volt (179) Olvass tovább

Hogyan tisztíthatom és karbantarthatom hallókészülékemet? Ellenőrzött

A hallókészülékeket rendszeresen tisztítsa meg száraz ruhával, és tartsa távol a nedvességtől. Javasoljuk továbbá az elemek szükség szerinti cseréjét és rendszeres hallásgondozói vizsgálatot.

Hasznos volt (95) Olvass tovább

Mennyi ideig működnek a hallókészülékek? Ellenőrzött

A hallókészülékek élettartama a készülék típusától és minőségétől függően változhat. A hallókészülékek átlagosan 3-7 évig tarthatnak. A készülék hosszú élettartamának biztosítása érdekében fontos, hogy hallásgondozó szakemberrel rendszeresen ellenőrizze és karbantartsa.

Hasznos volt (78) Olvass tovább