A Szúrófűrészek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Szúrófűrészek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen anyagokon használhatom a lombfűrészemet? Ellenőrzött

A cserélhető fűrészlapnak köszönhetően a lombfűrész szinte bármilyen anyagon használható.

Hasznos volt (442) Olvass tovább

Szükségem van-e szemvédőre, ha kirakós játékot használok? Ellenőrzött

Igen. A fűrészelés során apró részecskék repülhetnek fel. Amikor ezek szembe kerülnek, maradandó szemkárosodást okozhatnak. Ezért mindig szemvédőt kell viselni.

Hasznos volt (216) Olvass tovább

Tárolhatom az elektromos szerszámokat fészerben vagy garázsban? Ellenőrzött

Általában az elektromos szerszámokat fészerben vagy garázsban tárolhatja, még akkor is, ha ott néha megfagy. Az elektromos kéziszerszám élettartama érdekében azonban jobb, ha száraz helyen tárolja, nagyobb hőmérséklet-ingadozások nélkül. Egy fészerben vagy garázsban a hőmérséklet-különbségek páralecsapódást okozhatnak, ami rozsdát okozhat. Ráadásul az akkumulátorral működő szerszámok rövidebb élettartamúak, és nem töltődnek olyan jól nagyon alacsony hőmérsékleten. Az elektromos kéziszerszám tárolásának módjában mindig alaposan olvassa el a használati útmutatót.

Hasznos volt (64) Olvass tovább

Kell-e hallásvédőt viselnem kirakós játék közben? Ellenőrzött

Igen kellene. Bár a szúrófűrész által keltett zaj mértéke márkánként és modellenként változhat, a hangos zajnak való hosszú távú expozíció maradandó halláskárosodást okozhat. Éppen ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (41) Olvass tovább