Használati útmutatók a Fúrókalapácsok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Fúrókalapácsok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a különbség az ütvefúró és a fúrókalapács között? Ellenőrzött
Az ütvefúrókkal tégla- és habarcsfalakba fúrunk lyukat.A betonfal fúrásához fúrókalapácsra van szükség.

Hasznos volt (165) Olvass tovább
Mit jelent Joule (J) a forgókalapácsokkal kapcsolatban? Ellenőrzött
A Joule száma jelzi a kalapács ütközési energiáját. A szabályos lyukak betonba fúrásához elegendő egy 2,2 J forgókalapács.

Hasznos volt (101) Olvass tovább
Fúró használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. Bár a fúró által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a tartósan nagy zajnak való kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (60) Olvass tovább