Használati útmutatók a Csempevágók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Csempevágók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a különbség a kerámia és a porcelán burkolólapok között? Ellenőrzött
Mindkettő agyagból készül, de a porceláncsempék nagyobb sűrűségűek. Ezáltal a porcelán burkolólapok erősebbek és tartósabbak, ugyanakkor nehezebben vághatók is. Speciális eszközökre és készségekre van szüksége ahhoz, hogy ugyanolyan eredményt érjen el, mint a kerámia burkolólapokkal.

Hasznos volt (1)
Nem számít, hogy a csempe melyik oldalát vágtam? Ellenőrzött
Igen, függetlenül attól, hogy melyik lapkát vágja, a legjobb, ha a csempe elejével felfelé néz. Ez biztosítja a legsimább felületet és minimalizálja az aprítás kockázatát.

Hasznos volt (0)
Hogyan akadályozhatom meg, hogy a burkolólapjaim feldarabolódjanak vágás közben? Ellenőrzött
A vágás előtt maszkolószalagot helyezhet el a csempe tetején, hogy csökkentse az aprítást.

Hasznos volt (0)