Használati útmutató Clatronic KW 3367 Konyhai mérleg

Használati útmutatóra van szüksége Clatronic KW 3367 Konyhai mérleg? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.32 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Clatronic KW 3367 Konyhai mérleg: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Clatronic termékével?
Igen Nem
0%
100%
1 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hány gramm van egy unciában? Ellenőrzött
Egy uncia 28,3495231 gramm, vagy felfelé kerekítve 28,5 gramm.

Hasznos volt (349)
A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött
Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (168)
Hogyan tisztíthatom meg a konyhai mérlegemet? Ellenőrzött
A konyhai mérleg elektronikus eszköz, ezért nem tisztítható mosogatógépben. Használjon nedves ruhát és enyhe mosószert a konyhai mérleg tisztításához.

Hasznos volt (94)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Fülöp László 21-09-2020
A mérleg aráhelyezett sújt nemjelzi. Abbanazesetben mikör fölfelé húzom a mérőfelületet ,elindul a húzóerő hatására/ - /negazív előjellel Tehát terhelésre nem mutat fölfelé való húzásra amig a húzóerő hat,jelez!!!

válasz | Hasznos volt (0)
Használati útmutató Clatronic KW 3367 Konyhai mérleg