Használati útmutató Camargue Flow 410 Csaptelep

Használati útmutatóra van szüksége Camargue Flow 410 Csaptelep? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

!
15
s
Not included / Non incluso /Non Inclus / Nie zawarty/ No incluido / Nao incluido
1
2
3
4
5
!
ON
OFF
!
!
ON
D
A
B
C
C
1
A
B
!
C
C1
D
!
!
BLUE/BLÅ
COLD/KALLT
RED/RÖD
HOT/VARMT
BLUE/BLÅ
COLD/KALLT
RED/RÖD
HOT/VARMT
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.8 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Camargue Flow 410 Csaptelep: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Camargue Flow 410 Csaptelep-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Camargue Flow 410 Csaptelep-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Camargue. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Camargue Flow 410 Csaptelep készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Camargue
Modell Flow 410
Kategória Csaptelepek
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.8 MB

Camargue Csaptelepek összes kézikönyve
Csaptelepek további kézikönyvei

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A csapból a víz csak langyos lesz, mit tehetek? Ellenőrzött

Feltéve, hogy nincs probléma a meleg vízellátással, az lehet, hogy ásványi anyagok vannak a csapban. Ez akadályozhatja a hőmérséklet szabályozását. Az is lehetséges, hogy a csaptelep belsejében lévő mechanizmus eltört. Ebben az esetben valószínűleg ki kell cserélni.

Hasznos volt (412) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Camargue Flow 410 Csaptelep-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Használati útmutató Camargue Flow 410 Csaptelep

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák