Használati útmutató Bosch GSR 18V-EC Fúró-csavarozó

Használati útmutatóra van szüksége Bosch GSR 18V-EC Fúró-csavarozó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 3.52 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bosch GSR 18V-EC Fúró-csavarozó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bosch termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Fúró-meghajtó használata közben folyamatosan lecsupaszítom a csavarfejet. Miért van az, hogy? Ellenőrzött
A legtöbb fúró-meghajtó beállítható keményebb vagy lágyabb csavarozáshoz. Ha a fej folyamatosan lecsupaszodik, a fúró-meghajtót valószínűleg más beállításra kell állítani. Ha vezeték nélküli eszközről van szó, az optimális eredmény érdekében mindig győződjön meg arról, hogy az akkumulátor fel van töltve.

Hasznos volt (20)
Fúró használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. Bár a fúró által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a tartósan nagy zajnak való kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (2)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Bosch.