Használati útmutató Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságmérő

Használati útmutatóra van szüksége Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságmérő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 6.48 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságmérő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bosch termékével?
Igen Nem
100%
0%
1 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Káros a Bosch lézeres távolságmérő lézere a szememre? Ellenőrzött
A II. Osztályú lézerekkel rendelkező készülékeket biztonságosnak tekintik. Az emberi szem szemzáró reflexje elegendő a védelemhez. Az összes Bosch mérőeszköz egy II. Osztályú lézerrel készül.

Hasznos volt (22)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Bosch.