Használati útmutató Bosch GDR 180-LI Csavarhúzó

Használati útmutatóra van szüksége Bosch GDR 180-LI Csavarhúzó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 4.66 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bosch GDR 180-LI Csavarhúzó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bosch termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A csavarhúzó használatakor folyamatosan lecsupaszítom a csavarfejet. Miért van az, hogy? Ellenőrzött
A legtöbb csavarhúzó beállítható keményebb vagy lágyabb csavarozáshoz. Ha a fej folyamatosan lecsupaszodik, a csavarhúzót valószínűleg más beállításra kell beállítani. Ha vezeték nélküli eszközről van szó, az optimális eredmény érdekében mindig győződjön meg arról, hogy az akkumulátor fel van töltve.

Hasznos volt (7)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Bosch.