Használati útmutató Bosch AXT Rapid 180 Kerti aprítógép

Használati útmutatóra van szüksége Bosch AXT Rapid 180 Kerti aprítógép? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.55 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Bosch AXT Rapid 180 Kerti aprítógép: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Bosch termékével?
Igen Nem
100%
0%
2 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Kerti aprító használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. Bár a kerti aprító által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a nagy zajnak való hosszú távú kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (211)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Nathaniel James Small 16-03-2020
Problémám van a motort működtető kapcsolóval, úgy tűnik, mintha nem érintkezne egy fehér műanyag karon keresztül, mivel manuálisan működik a zöld mikrokapcsolón

válasz | Hasznos volt (2)(Translated by Google)
Keith Turner 13-04-2020
Ugyanez a problémám, nem tűnik sérültnek, de nagyon hajlékony és nem működteti a kapcsolót túlságosan "elveszett" mozgás a bütyök a pirosnál indul és csavar csak nem nyomja le a fehér kart a zöld működtetéséhez kapcsoló túlságosan nyomja le a piros egységet, és hiányzik a kis mikrokapcsoló. Az egész beállítás kifogástalan, de nyilvánvaló ok nélkül!

Hasznos volt (0)(Translated by Google)
Használati útmutató Bosch AXT Rapid 180 Kerti aprítógép