Használati útmutató Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró

Használati útmutatóra van szüksége Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.91 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Black and Decker. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Black and Decker
Modell BDHT55
Kategória Sövénynyírók
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.91 MB

Black and Decker Sövénynyírók összes kézikönyve
Sövénynyírók további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Honnan tudhatom, hogy a sövénynyíróm tompa? Ellenőrzött
Ha az ágakat vágás helyett húzzák, a sövénytompító tompa és meg kell élesíteni.

Hasznos volt (256) Olvass tovább
Hogyan élesítsem a sövénynyíró pengéimet? Ellenőrzött
A sövényvágó késeinek élezése fontos a szerszám teljesítményének és hatékonyságának megőrzéséhez. A pengék élezéséhez speciálisan a sövénynyíró pengéjének megfelelő reszelőre vagy élezőkőre lesz szüksége.

Hasznos volt (128) Olvass tovább
Hogyan kenjem meg a sövénynyíró pengéimet? Ellenőrzött
A sövényvágó késeinek kenése segít csökkenteni a súrlódást és a kopást, meghosszabbítva a szerszám élettartamát. Használjon kiváló minőségű, kifejezetten sövénynyírókhoz tervezett kenőolajat, és minden használat után vigyen fel egy kis mennyiséget a késekre.

Hasznos volt (50) Olvass tovább
Hogyan akadályozhatom meg, hogy rozsda képződjön a sövénynyíró pengéimen? Ellenőrzött
A rozsda károsíthatja a sövényvágó pengéit, csökkentve azok teljesítményét és élettartamát. A rozsdásodás elkerülése érdekében minden használat után alaposan tisztítsa meg és szárítsa meg a pengéket, és tárolja száraz, tiszta helyen. Megfontolhatja azt is, hogy a késeket tárolás előtt védőbevonattal, például olajjal vagy rozsdagátlóval hordja fel.

Hasznos volt (29) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Használati útmutató Black and Decker BDHT55 Sövénynyíró