Használati útmutató BIET DG10L 2in1 Páramentesítő

Használati útmutatóra van szüksége BIET DG10L 2in1 Páramentesítő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.14 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a BIET DG10L 2in1 Páramentesítő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) BIET termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A páramentesítő készülékemet bekapcsolhatom közvetlenül a vásárlást követően? Ellenőrzött
Nem. A hűtőszekrényhez és a mélyhűtőhöz hasonlóan, az első bekapcsolás előtt ezt a készüléket is legalább 2 órán, de lehetőség szerint 24 órán át álló helyzetben kell pihentetni.

Hasznos volt (464)
Mekkora az ideális páratartalom egy lakótér számára? Ellenőrzött
Az ideális páratartalom egy házban 40-60% között van. Magasabb vagy alacsonyabb páratartalom esetén a gombák, baktériumok és vírusok nagyobb valószínűséggel fejlődnek ki, és személyes kényelmetlenséget tapasztalhat.

Hasznos volt (263)
Hogyan kell helyesen szállítanom a páramentesítő készülékemet? Ellenőrzött
A páramentesítő készüléket mindig függőleges helyzetben, óvatosan kell szállítani.Bármely más módon történő szállítás károsíthatja a készüléket.

Hasznos volt (254)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató BIET DG10L 2in1 Páramentesítő