A Tetődobozok kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Tetődobozok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyorsan hajthatok az autóra szerelt tetőcsomagtartóval? Ellenőrzött

Általában erre nincs meghatározva pontos sebességkorlátozás.

Hasznos volt (342) Olvass tovább

Befolyásolja-e a tető doboz az üzemanyag-fogyasztásomat? Ellenőrzött

Igen. Bár a pontos mennyiség az autótól és a tetőtartótól függ, elmondható, hogy az üzemanyag-fogyasztás 100 kilométer / órás átlagsebesség mellett 100 kilométerenként 1 literrel nő.

Hasznos volt (170) Olvass tovább

Mi a legjobb módja a tető dobozának a betöltésére? Ellenőrzött

Először próbálja meg a legnehezebb tárgyakat magába az autóba betenni, a legkönnyebb tárgyakat pedig a tető dobozába. A súlyt egyenletesen ossza el a tető dobozán, a legnehezebb tárgyak közepén, a tetőrudak felett. Győződjön meg arról, hogy a tetődobozban lévő tárgyak nem mozdulhatnak el, és takarja le az éles tárgyakat, hogy megakadályozza a tetődoboz vagy más csomagok károsodását.

Hasznos volt (161) Olvass tovább