Használati útmutatók a Autórádiók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Autórádiók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mit jelent a DAB+? Ellenőrzött
A DAB+ az FM jel utódja, és a „Digital Audio Broadcasting” (digitális hangsugárzás) rövidítése.Ez olyan digitális jel, amely egy sávszélességen belül több csatorna használatát és a csatornák közötti könnyebb váltást teszi lehetővé.

Hasznos volt (384)
Mi a különbség az FM és az AM között? Ellenőrzött
Az FM és az AM egyaránt a jelek továbbítására használt modulációt jelentik.Az FM a „Frequency Modulation” (frekvenciamoduláció) rövidítése, míg az „AM” az „Amplitude Modulation” (amplitúdómoduláció) rövidítése.Az AM a moduláció legrégebbi formája.A legnagyobb különbség az, hogy az FM jel sokkal erősebb, mint az AM jel.

Hasznos volt (202)
Van egy CD az autórádiómban, mit tegyek? Ellenőrzött
Néhány autórádió rendelkezik olyan funkcióval, hogy kiadja az elakadt CD-ket. Kapcsolja ki az autót, és nyomja meg egyidejűleg 10 másodpercig az „on” és az „eject” gombot. Ha ez nem működik, indítsa el az autót, és próbálja újra.

Hasznos volt (192)
Milyen méretű autórádió illik az autómhoz? Ellenőrzött
Két szabványos autórádió méret van, az 1-DIN és a 2-DIN. Az 1-DIN a standard vékony, a 2-DIN pedig ennek a magasságnak a duplája. A 2-DIN autórádiókban gyakran van hely egy képernyő számára a navigációs információk megjelenítéséhez vagy filmek lejátszásához.

Hasznos volt (155)