A Autórádiók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Autórádiók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mit jelent a DAB+? Ellenőrzött

A DAB+ az FM jel utódja, és a „Digital Audio Broadcasting” (digitális hangsugárzás) rövidítése.Ez olyan digitális jel, amely egy sávszélességen belül több csatorna használatát és a csatornák közötti könnyebb váltást teszi lehetővé.

Hasznos volt (502) Olvass tovább

Van egy CD az autórádiómban, mit tegyek? Ellenőrzött

Néhány autórádió rendelkezik olyan funkcióval, hogy kiadja az elakadt CD-ket. Kapcsolja ki az autót, és nyomja meg egyidejűleg 10 másodpercig az „on” és az „eject” gombot. Ha ez nem működik, indítsa el az autót, és próbálja újra.

Hasznos volt (281) Olvass tovább

Mi a különbség az FM és az AM között? Ellenőrzött

Az FM és az AM egyaránt a jelek továbbítására használt modulációt jelentik.Az FM a „Frequency Modulation” (frekvenciamoduláció) rövidítése, míg az „AM” az „Amplitude Modulation” (amplitúdómoduláció) rövidítése.Az AM a moduláció legrégebbi formája.A legnagyobb különbség az, hogy az FM jel sokkal erősebb, mint az AM jel.

Hasznos volt (276) Olvass tovább

Milyen méretű autórádió illik az autómhoz? Ellenőrzött

Két szabványos autórádió méret van, az 1-DIN és a 2-DIN. Az 1-DIN a standard vékony, a 2-DIN pedig ennek a magasságnak a duplája. A 2-DIN autórádiókban gyakran van hely egy képernyő számára a navigációs információk megjelenítéséhez vagy filmek lejátszásához.

Hasznos volt (239) Olvass tovább