A Motorkerékpárok kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Motorkerékpárok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hány mérföld egy kilométer? Ellenőrzött

Egy kilométer egyenlő 0,621 mérföld. Tíz kilométer 6,21 mérföldet tesz meg. Egy mérföld egyenlő 1609 kilométerrel. A tíz mérföld 16,09 kilométert tesz meg.

Hasznos volt (104) Olvass tovább

Milyen gyakran kell cserélnem az olajszűrőt a motorkerékpáromon? Ellenőrzött

A legtöbb motorkerékpárnál 6000 kilométerenként kell olajszűrőt cserélni.

Hasznos volt (21) Olvass tovább

Milyen gyakran kell olajat cserélni a motorkerékpáromban? Ellenőrzött

A legtöbb motorkerékpárnál 6000 kilométerenként kell olajat cserélni.

Hasznos volt (18) Olvass tovább

Milyen gyakran kenjem a motorkerékpár láncát? Ellenőrzött

Az általános tanács az, hogy 300-500 kilométer megtétele után kenje meg a láncot. A lánc kenése esőben való lovaglás után is jó ötlet. A legjobb idő a lánc kenésére közvetlenül az utazás után.

Hasznos volt (17) Olvass tovább