A Nissan Autók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Nissan Autók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Az autóm vezérműlánccal van felszerelve, ezt milyen gyakran kell cserélni? Ellenőrzött

Szokásos használat mellett a vezérműláncnak az autó teljes élettartama alatt ki kell tartania, cseréje nem szükséges.

Hasznos volt (2661) Olvass tovább

Nem tudok belülről kinyitni egy vagy több ajtót, miért van ez? Ellenőrzött

A gyermek biztonsági zár valószínűleg be van kapcsolva. Ezt gyakran ki lehet kapcsolni az ajtóban lévő mechanizmussal.

Hasznos volt (898) Olvass tovább

Milyen gyakran kell cserélnem az olajat? Ellenőrzött

Szinte minden autónak megvan a maga pontos irányelve, de általában bölcs dolog 10 000-15 000 kilométerenként vagy évente egyszer cserélni az olajat. A szennyezett olaj idővel komoly károkat okozhat a motorban.

Hasznos volt (798) Olvass tovább

A kocsikulcsok már nem tudják távolról kinyitni az autót, miért van ez? Ellenőrzött

A távolból kinyitható autógombok általában akkumulátorral működnek. Ha elfogy, a kulcs már nem fog működni. Cserélje ki az elemet, és próbálja újra.

Hasznos volt (678) Olvass tovább

Mikor kell kikapcsolni a vezetőülés melletti ülés légzsákját? Ellenőrzött

Ha gyermekülést tesz a vezetőülés melletti ülésre, akkor azon az oldalon ki kell kapcsolni a légzsákot.Ez akkor is ajánlott, ha 12 éven aluli gyermek utazik a vezetőülés melletti ülésen.Ennek célja a sérülések megelőzése baleset esetén.

Hasznos volt (653) Olvass tovább

Az alacsonyabb gumiabroncs-nyomás nagyobb tapadást eredményez ha hóban halad? Ellenőrzött

Nem, bár a gumiabroncsok felülete nagyobb lesz, ha alacsonyabb nyomással érintkezik az úttal, ennek ellenére kevesebb stabilitást eredményez. Mindig a megfelelő gumiabroncs-nyomással közlekedjen!

Hasznos volt (391) Olvass tovább

Nem megfelelő fajta üzemanyagot tankoltam az autómba, most mit tegyek? Ellenőrzött

Ne induljon el az autóval!Teljesen mindegy, hogy dízel üzemanyagot tankolt-e benzines autóba vagy fordítva.Mindkét esetben károsítja a motort és/vagy az autó más alkatrészeit.Lépjen kapcsolatba a közúti segélyszolgálattal.

Hasznos volt (273) Olvass tovább

Hol találom az autóm VIN számát? Ellenőrzött

Ez márkák és modellek szerint változhat, de sok autónál a VIN szám megtalálható az ajtófélfán, a motorháztető alatt vagy az első ülésen található fém padlón.

Hasznos volt (241) Olvass tovább

Milyen gyakran cseréljem le az ablaktörlő lapátjait? Ellenőrzött

Célszerű évente legalább egyszer cserélni az ablaktörlő lapátokat. A jelek, amelyek szerint a pengéket ki kell cserélni, csíkosak, ködöt hagynak, zajt adnak, vagy a gumi leválik.

Hasznos volt (214) Olvass tovább

Mi a VIN szám? Ellenőrzött

A VIN a jármű azonosító számát jelenti, és minden autó rendelkezik egyedi számmal. Ez az autót azonosíthatatlanná teszi például baleset vagy visszahívás esetén. Ez lehetővé teszi egy autó azonosítását abban az esetben is, ha a rendszám hiányzik.

Hasznos volt (188) Olvass tovább

Hány mérföld egy kilométer? Ellenőrzött

Egy kilométer egyenlő 0,621 mérföld. Tíz kilométer 6,21 mérföldet tesz meg. Egy mérföld egyenlő 1609 kilométerrel. A tíz mérföld 16,09 kilométert tesz meg.

Hasznos volt (178) Olvass tovább

Használhatom az ablaktörlőket, amíg jég van a szélvédőn? Ellenőrzött

Nem, ez nem tanácsos. A jég éles, és károsíthatja az ablaktörlő lapátok gumiját.

Hasznos volt (170) Olvass tovább