Használati útmutató Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás

Kézikönyvre van szüksége a Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 6 gyakran ismételt kérdéseket, 3 megjegyzést tartalmaz, és 5 szavazattal rendelkezik, a termék átlagos értékelése 100/100. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

IAN 114324
RADIO-CONTROLLED WEATHER STATION
IAN 114324
RADIO-CONTROLLED
WEATHER STATION
Operation and Safety Notes
STA CJA METEO
STEROW ANA RADIOWO
Wskazówki dotyczące obsługi i bezpieczeństwa
BEZDRÁ TOV Á METEOSTANICE
Pokyny pro obsluhu a bezpečnostní pokyny
METEOSTANICA
Pokyny pre obsluhu a bezpečnostné pokyny
RADIJSKO VODENA
VREMENSKA POSTAJA
Navodila za upravljanje in varnostna opozorila
RÁDIÓVEZÉREL T
IDŐJÁRÁSÁLLOMÁS
Kezelési és biztonsági utalások
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.55 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás-szal?
Igen Nem
100%
0%
5 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Zelenka Árpád 14-12-2021
Jó napot!A kérdésem a következő lenne.A IAN 114324 Meteorológiai állomásnak nem világít a kijelzője mint eddig.Mi lehet a baja és ki tudná ezt megcsinálni?Előre is köszönöm a választ.

válasz | Hasznos volt (1)
Zelenka Árpád 14-12-2021
Jó napot!A kérdésem a következő lenne.A IAN 114324 Meteorológiai állomásnak nem világít a kijelzője mint eddig.Mi lehet a baja és ki tudná ezt megcsinálni?Előre is köszönöm a választ.

válasz | Hasznos volt (0)
Zdzisław Bogielczyk 11-06-2024
Kérem, mondja meg, mit tegyek, az állomás nem "tartja" az adócsatornát. Folyamatosan kiválasztja magát a csatornát, és nem tükrözi a külső hőmérsékletet és páratartalmat. Kérem adjon tippet. Üdvözlettel.

válasz | Hasznos volt (0) (A Google fordította)

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Auriol. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Auriol
Modell IAN 114324
Kategória Meteorológiai állomások
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.55 MB

Auriol Meteorológiai állomások összes kézikönyve
Meteorológiai állomások további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Időjárásjelző állomásom esőt jelzett, de mégsem esett.Ez hogy lehet? Ellenőrzött

Az időjárásjelző állomás előrejelzésének alapja a légnyomás mérése.Az alacsony légnyomás általában rossz időt, míg a magas légnyomás jó időt jelent.Előfordulhat, hogy az időjárási viszonyok másképp alakulnak, mint ahogy azt a légnyomás előrejelzi.

Hasznos volt (1405) Olvass tovább

Mi az Auriol termékem modellszáma? Ellenőrzött

Noha egyes Auriol termékek alternatív modellszámmal rendelkeznek, mindegyiknek van IAN-száma, amellyel a termék azonosítható.

Hasznos volt (619) Olvass tovább

Mi a legjobb hely egy meteorológiai állomás és érzékelői számára? Ellenőrzött

Maga az időjárási állomás bent van elhelyezve, és távol kell tartani olyan hőforrásoktól, mint a konyha, ablakok vagy elektromos készülékek. Külön külső hőmérséklet-érzékelőt kell árnyékban elhelyezni, és legalább 1,25 m-rel a talaj felett. Az esőérzékelőt egy nyílt helyre kell helyezni, ahol mindig összegyűjtheti az esőt. A szélérzékelőt is szabad helyre kell helyezni, minden akadály befolyásolhatja a szelet.

Hasznos volt (334) Olvass tovább

A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött

Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (236) Olvass tovább

A meteorológiai állomásomon esőmérő van, meg tudja mérni a havazás mennyiségét is? Ellenőrzött

Néhány esőmérő fűtőelemmel van felszerelve, így a hó elolvad és mérhetővé válik. Fűtőelem nélkül az esőmérő eltömődik és mérés nem hajtható végre.

Hasznos volt (236) Olvass tovább

Hagyhatok hosszabb ideig cserélhető akkumulátort egy eszközben? Ellenőrzött

A cserélhető akkumulátorok sokáig maradhatnak egy eszközben, ha a készüléket használják. Ha egy eszközt hosszú ideig tárolnak, az oxidáció elkerülése érdekében tanácsos eltávolítani az elemeket.

Hasznos volt (236) Olvass tovább
Használati útmutató Auriol IAN 114324 Meteorológiai állomás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák