A LED-es televíziók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a LED-es televíziók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan csatlakoztathatom az univerzális távirányítót a televíziómhoz? Ellenőrzött

Az univerzális távirányító csatlakoztatásához meg kell adnia a távirányító és a televízió modellszámát és márkanevét. A távirányító kézikönyvében megtalálható a márkák és a modellszámok kódjainak listája.

Hasznos volt (4570) Olvass tovább

Hangszórót szeretnék csatlakoztatni a LED televíziómhoz HDMI-vel, melyik portot használjam? Ellenőrzött

Használnia kell a HDMI-ARC portot, amely kifejezetten az audioeszközök csatlakoztatására készült.

Hasznos volt (2090) Olvass tovább

Nem számít, hogy melyik HDMI porthoz csatlakoztatom a készülékemet? Ellenőrzött

Általában bármilyen eszközt, például blu-ray lejátszót vagy játékkonzolt, bármely HDMI porthoz csatlakoztathat. Ezután a készülék használható a televízió megfelelő HDMI-csatornájának kiválasztásával.

Hasznos volt (991) Olvass tovább

Hogyan mérhetem meg, hogy hány hüvelykes a LED-es televízióm? Ellenőrzött

A LED-es televízió méretének hüvelykben történő megadásához mérje meg pl. a képernyő bal felső sarka és jobb alsó sarka (nem a széle) közötti átló hosszát.

Hasznos volt (862) Olvass tovább

A távirányítóm ugyanazon márkájú más televíziós modelleken is működik? Ellenőrzött

Gyakran a televízió távirányítója is működik ugyanazon márka hasonló modelljein. Azonban szokatlan, hogy az adott márka összes modelljénél működik. Az univerzális távirányítók alkalmasabbak erre.

Hasznos volt (506) Olvass tovább

Mi a különbség az LCD és a LED között? Ellenőrzött

Mindkét technika LCD képernyőt használ, amely maga nem bocsát ki fényt.A különbség a képernyő mögötti világításban rejlik.Az LCD képernyők esetén ez CCFL (cold-cathode fluorescent lamp – hideg katódos fénycső) használatával történik, míg a LED működése LED fényekkel történik.

Hasznos volt (453) Olvass tovább

Javíthatok egy elhalt pixelt magam? Ellenőrzött

Különbség van egy holt pixel és egy beragadt pixel között. Az elakadt pixel még mindig színes és rögzíthető úgy, hogy pontosan nyomást gyakorol a képpontra, amíg vissza nem áll. A halott pixel mindig fekete vagy fehér, és nem tudja megjavítani.

Hasznos volt (380) Olvass tovább

Mit jelent a HDMI? Ellenőrzött

A HDMI a High-Definition Multimedia Interface rövidítése. A HDMI egy olyan kapcsolat, amely kiváló minőségű videókat és hangokat küld az egyik eszközről a másikra.

Hasznos volt (334) Olvass tovább

Mekkora a kontrasztarány? Ellenőrzött

A kontrasztarány megmondja, hogy a fehér fehére milyen messze van a feketétől. A például 400: 1 kontrasztarány azt jelenti, hogy a képernyőn a legfeketébb fekete 400-szor sötétebb, mint a fehérebb fehér. A nagy kontrasztarány hozzájárul a kép élességéhez.

Hasznos volt (310) Olvass tovább

Miért vannak betűk a távirányító számai mellett? Ellenőrzött

Bizonyos televíziós beállítások betűk megadását írhatják elő. Egy gombon általában három betű vagy más karakter található. Ha betűbevitelre van szükség, akkor az első betűnél egyszer megnyomhatja azt a gombot, a második betűért kétszer, a harmadik betűért pedig háromszor. Így a szöveg írható minimális számú gombbal.

Hasznos volt (302) Olvass tovább

Hogyan tisztíthatom meg megfelelően a LED televíziómat? Ellenőrzött

Kapcsolja ki a televíziót, és mikroszálas kendővel törölje le a port és a szennyeződést a képernyőről. Ne használjon papírt, ez karcolódást okozhat. Ne gyakoroljon túl nagy nyomást, különben károsíthatja a képpontokat. Használjon speciális mosószert, vagy készítsen egyet 1 rész ecet és 1 rész víz keverésével. Nedvesítse meg a ruhát a mosószerrel, és tisztítsa meg a képernyőt. Ügyeljen arra, hogy a ruha ne legyen túl nedves. Távolítsa el a foltokat forgó mozdulatokkal. Szárítsa meg a képernyőt egy második mikroszálas kendővel a csíkok elkerülése érdekében.

Hasznos volt (299) Olvass tovább

Mekkora az optimális távolság a televízióm számára? Ellenőrzött

Ez részben a személyes preferenciáktól függ, de ökölszabályként az optimális látótávolság körülbelül háromszorosa a televízió átlós képernyőméretének. 15 hüvelykes 60 hüvelykes televízió esetében az optimális nézési távolság 180 hüvelyk vagy 4,5 méter lenne.

Hasznos volt (298) Olvass tovább