Használati útmutatók a Genius Hangszórók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Genius Hangszórók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hangszórót szeretnék csatlakoztatni a televíziómhoz HDMI-vel, melyik portot használjam? Ellenőrzött
Használnia kell a HDMI-ARC portot, amely kifejezetten az audioeszközök csatlakoztatására készült.

Hasznos volt (1115)
Mit jelentenek a hangszórónál a frekvenciák? Ellenőrzött
Azt a frekvenciatartományt jelöli, amelyre a hangszóró képes.A nagyobb frekvenciatartomány szélesebb hangteljesítményt jelent, és jobb minőségű hangot biztosít.

Hasznos volt (691)
Mikor túl hangos a zene amit hallgatok? Ellenőrzött
A 80 decibel (dB) feletti hangok károsíthatják a hallást.A 120 dB feletti hangok azonnali halláskárosodást okoznak.A károsodás mértéke attól függ, hogy milyen gyakran és mennyi ideig van kitéve a hanghatásnak.

Hasznos volt (403)
A Bluetooth a falakon és a mennyezeten keresztül működik? Ellenőrzött
A Bluetooth jel a falakon és a mennyezeten keresztül működik, kivéve, ha ezek fémből készülnek. A fal vastagságától és anyagától függően a jel ereje csökkenhet.

Hasznos volt (171)
Milyen zajszint mellett biztonságos a gyermekek számára? Ellenőrzött
A gyermekek gyorsabban károsodnak a hallásukban, mint a felnőttek. Ezért fontos, hogy soha ne tegyük ki a gyermekeket 85 dB-nél erősebb zajnak. A fejhallgatók esetében speciális modellek vannak a gyermekek számára. Hangszórók vagy más helyzetek esetén ébernek kell lennie, a zaj nem haladja meg ezt a szintet.

Hasznos volt (149)