Használati útmutatók a IKEA Forgókorongok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a IKEA Forgókorongok kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Melyik az IKEA-termékem szétszerelésének legjobb módja? Ellenőrzött
Az IKEA szerint a termékeik szétszerelésének legjobb módja az utasítások visszafelé történő követése.

Hasznos volt (17633) Olvass tovább
Az IKEA-termékemből hiányzik egy csavar/dugó/szeg. Ellenőrzött
Mindegyik IKEA áruházban található egy olyan részleg, ahonnan ingyenesen választhat magának csavarokat, dugókat és egyéb rögzítőelemeket.

Hasznos volt (8586) Olvass tovább
Szeretnék eltávolítani egy fából készült tiplit az IKEA termékemből, de nem tudom kihozni. Mit kellene tennem? Ellenőrzött
A legjobb, ha egy fogót használ, és enyhe nyomással távolítsa el a tiplit. Ne szorítson túl erősen, különben a tipli elveszíti a tapadását.

Hasznos volt (1408) Olvass tovább
Mikor kell kicserélnem a lemezjátszóm tűjét? Ellenőrzött
Ez magától a tűtől függ, de általában egy tűt 500–2000 óra lejátszás után kell kicserélni, a tű minőségétől függően. Ha használt lemezjátszót vásárol, megelőzésképp mindig cserélje ki a tűt. A tű időben történő kicserélésének elmaradása a lemezek sérüléséhez vezethet.

Hasznos volt (283) Olvass tovább