Használati útmutatók a Blu-ray lejátszók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Blu-ray lejátszók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A blu-ray lejátszóval DVD lemezek is lejátszhatók? Ellenőrzött
Igen, majdnem minden blu-ray lejátszó képes DVD lejátszására is.

Hasznos volt (69)
Nem számít, hogy melyik HDMI porthoz csatlakoztatom a blu-ray lejátszót? Ellenőrzött
A blu-ray lejátszót általában bármely HDMI porthoz csatlakoztathatja. Ezután a készülék használható a televízió megfelelő HDMI-csatornájának kiválasztásával.

Hasznos volt (34)
Kijavíthatom a Blu-ray karcolásait magam? Ellenőrzött
A karcolások megakadályozzák a lézer megfelelő olvasását. Amikor a karcolások csak felszínesek, meg lehet javítani őket úgy, hogy a lemezt enyhén koptató anyaggal polírozzák. Ideális esetben professzionális súrolószert használ, de a szokásos fogkrém is használható. A lemez csiszolása után meg kell mosni és hagyni kell száradni. Vannak speciális vállalkozások, amelyek ezt megtehetik.

Hasznos volt (7)