Használati útmutató ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó

Használati útmutatóra van szüksége ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.59 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó-szal?
Igen Nem
41%
59%
17 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: ASSA ABLOY. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka ASSA ABLOY
Modell DC300
Kategória Ajtóbehúzók
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.59 MB

ASSA ABLOY Ajtóbehúzók összes kézikönyve
Ajtóbehúzók további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Az ajtócsukó nyikorog, amikor az ajtó kinyílik, mit tehetek? Ellenőrzött
A legtöbb ajtózáró közvetlenül a vásárlás után helyezhető el további kenés nélkül. Idő után azonban szükség lehet a zsanérok kenésére a kopás és a nem kívánt zaj elkerülése érdekében.

Hasznos volt (297) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

O.Mattos 31-03-2022
A bal oldali ajtón hogy lehet 90 fokra állítani az ajtónyílást.Jobb oldalon működik.C csavar?

válasz | Hasznos volt (9)(A Google fordította)
jacob 06-12-2021
hogyan kell beállítani a zárrendszert

válasz | Hasznos volt (7)(A Google fordította)
charvet guy 26-07-2022
hello, Guy Charvet vagyok, a Palaiseau 91120-as Batterie de l'Yvette 131-es csarnokában lakom. Azt keresem, hogyan állítsuk be helyesen a csengőerőt úgy, hogy az üveg lengőajtó rendszeresen becsukódjon, és ne minden máskor, anélkül, hogy minden alkalommal hívná a telepítőt. (ez a jelenlegi eset és nem megnyugtató a repülőjáratoknál stb.) 0663744741 köszönöm

válasz | Hasznos volt (2)(A Google fordította)
Lennart Gutke 14-11-2019
A saroktartó és a csúszósín-tartó is benne van a csomagban, vagy két különböző tétel? válasz: [email protected]

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató ASSA ABLOY DC300 Ajtóbehúzó