Használati útmutató Approx APPEB04G E-könyv-olvasó

Használati útmutatóra van szüksége Approx APPEB04G E-könyv-olvasó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.59 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Approx. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Approx APPEB04G E-könyv-olvasó készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Approx
Modell APPEB04G
Kategória E-könyv-olvasók
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.59 MB

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Approx APPEB04G E-könyv-olvasó

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi az az ePub fájl? Ellenőrzött
Az ePub jelentése „elektronikus kiadvány”, és az e-könyvek fájlformátuma. Az ePub formátum az e-könyveket érintő szabványos fájlformátum, de ne feledje: ez nem áll fenn az Amazon e-könyvei és e-olvasói esetében.

Hasznos volt (66) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Használati útmutató Approx APPEB04G E-könyv-olvasó