Használati útmutató Approx APPEB04G E-könyv-olvasó

Kézikönyvre van szüksége a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 2 gyakran ismételt kérdéseket, 0 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

APPEB04G
Digital ink E-book Reader 6”
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.59 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Approx APPEB04G E-könyv-olvasó-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Approx. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Approx APPEB04G E-könyv-olvasó készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Approx
Modell APPEB04G
Kategória E-könyv-olvasók
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.59 MB

Approx E-könyv-olvasók összes kézikönyve
E-könyv-olvasók további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Approx APPEB04G E-könyv-olvasó

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi az az ePub fájl? Ellenőrzött

Az ePub jelentése „elektronikus kiadvány”, és az e-könyvek fájlformátuma. Az ePub formátum az e-könyveket érintő szabványos fájlformátum, de ne feledje: ez nem áll fenn az Amazon e-könyvei és e-olvasói esetében.

Hasznos volt (69) Olvass tovább

Az e-olvasók jobbak a szememnek, mint az LCD-képernyők? Ellenőrzött

A laptopokon, okostelefonokon és táblagépeken található képernyőkkel ellentétben az e-olvasók előnyösebbek a szemünk számára. Az e-olvasók e-tint használnak, egy papírszerű megjelenítési technológiát, amely replikálja a tintát egy oldalon. Ez lényegesen kisebb megerőltetést eredményez a szem számára, mint az LCD-képernyőről olvasva, mivel nem csökkenti a pislogás gyakoriságát. Javasoljuk, hogy kerülje az e-olvasó túl közel lefekvés előtti használatát, mivel ezek az eszközök kék fényt bocsátanak ki, ami káros hatással lehet az alvásra.

Hasznos volt (0) Olvass tovább
Használati útmutató Approx APPEB04G E-könyv-olvasó

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák