Használati útmutatók a Nyúlketrecek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Nyúlketrecek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyakran tisztítsam a nyúlketrecet? Ellenőrzött
A nyúlketrecet legalább hetente kétszer ajánlott kitisztítani.A vizelettel szennyezett ágyneműt minden nap át kell húzni.

Hasznos volt (12)
Milyen hőmérsékletig maradhat nyulam kint a tollban? Ellenőrzött
A nyúl akár -20 ° C hőmérséklet mellett is kint tartózkodhat. Ilyen hőmérsékleten fontos megbizonyosodni arról, hogy az ivóvíz nem fagy le, és hogy a toll nem fog túl sok szelet. Másrészt a 24 ° C-os hőmérséklet túlságosan felmelegítheti a toll belsejét. Ügyeljen arra, hogy a toll ne legyen közvetlenül a napsütésben, és szükség esetén tegyen rá nedves törülközőt. Szélsőséges hőmérsékleten célszerű bevinni az állatát.

Hasznos volt (10)