A Macskaházak kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Macskaházak-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Van egy macskafám. Még mindig be kell nyírnom a macskám körmét? Ellenőrzött

Ha a macska bent marad, akkor lehetséges, hogy a macskafa használatán kívül a körmének nyírása is. A kiengedett macskának szüksége van a körmére, például védelmi mechanizmusként.

Hasznos volt (44) Olvass tovább

Mi a legjobb hely egy macskafának? Ellenőrzött

Bár a legjobb elhelyezés sok tényezőtől függ, általában egy macskafának megfelelő hely az ablak közelében. Ez lehetővé teszi a macska számára, hogy napozzon, és kifelé nézzen szórakozni. Ezenkívül ne helyezze a macskafát túl közel az alomdobozhoz.

Hasznos volt (9) Olvass tovább