A Akváriumok kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Akváriumok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hány halat tehetek egy akváriumba? Ellenőrzött

A következő alapszabályt kell alkalmazni:Minden liternyi vízhez egy centiméter édesvízi vagy fél centiméter tengeri halat kell számolni.Ne feledje, hogy ez a szűrő kapacitásától és az akváriumban elhelyezett dekorelemek számától is függ.

Hasznos volt (275) Olvass tovább

Milyen gyakran kell takarítanom egy akváriumot? Ellenőrzött

Speciális berendezés van a vízben található különféle ásványi anyagok mérésére és a tisztítás szükségességének megállapítására. Ha ez a berendezés nem áll rendelkezésre, a legjobb, ha az akváriumot legalább hetente egyszer megtisztítja.

Hasznos volt (167) Olvass tovább