Használati útmutató - Adler AD 4605 Botmixer

Használati útmutatóra van szüksége Adler AD 4605 Botmixer? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.57 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Adler AD 4605 Botmixer: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Adler termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan tisztíthatom a legjobban a kézi turmixgépet? Ellenőrzött
A legtöbb turmixgépen levehető darab van, amelyet mosogatógépbe lehet tenni, ezt a kézikönyvben fel kell tüntetni. A kézi tisztítást úgy tehetjük meg, hogy a pengéket egy tál meleg vízbe helyezzük, és bekapcsoljuk a botmixert. Adjon hozzá mosószert, ha akarja. Soha ne szárítsa meg a pengéket, ettől tompák lehetnek.

Hasznos volt (50)
Hogyan használhatom a különböző sebességeket? Ellenőrzött
A legjobb, ha a legkisebb sebességgel indul, és a legnagyobb sebességgel épít. Ez a legjobb eredményt és a legkevesebb fröccsenést fogja eredményezni.

Hasznos volt (22)
Használat után körbetekerhetem a vezetéket a készülék körül? Ellenőrzött
Jobb ezt nem megtenni, mert károsíthatja a vezetéket. A legjobb dolog, ha úgy tekerjük be a zsinórt, ahogy az a termék csomagolásakor volt.

Hasznos volt (3)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Adler.