Használati útmutató Adler AD 1121 Ébresztőórás rádió

Használati útmutatóra van szüksége Adler AD 1121 Ébresztőórás rádió? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 28.49 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Adler AD 1121 Ébresztőórás rádió: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Adler termékével?
Igen Nem
25%
75%
24 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mit jelent az AM és a PM rövidítés? Ellenőrzött
Az AM az „Ante Meridiem” rövidítése, és azt jelzi, hogy az adott idő dél előtt van.A PM a „Post Meridiem” rövidítése, és azt jelzi, hogy az adott idő dél után van.

Hasznos volt (146)
Mit jelent a GMT? Ellenőrzött
A GMT mozaikszó a Greenwich Mean Time – greenwichi középidő – rövidítése (máskor UTC, Coordinated Universal Time – egyezményes koordinált világidő).A 0 hosszúsági fok ideje, amely a London közelében található Greenwich településen halad keresztül.

Hasznos volt (72)
Mi a különbség az FM és az AM között? Ellenőrzött
Az FM és az AM egyaránt a jelek továbbítására használt modulációt jelentik.Az FM a „Frequency Modulation” (frekvenciamoduláció) rövidítése, míg az „AM” az „Amplitude Modulation” (amplitúdómoduláció) rövidítése.Az AM a moduláció legrégebbi formája.A legnagyobb különbség az, hogy az FM jel sokkal erősebb, mint az AM jel.

Hasznos volt (72)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

urszula krzyzanowska 09-11-2019
Megrendeltem az ADLER AD1121 rádiós ébresztőórát abban a reményben, hogy jól vásároltam. Gyújtáskimaradás, gyenge kézikönyv, szívás, még az órát sem tudom ráállítani, nemhogy az ébresztőórát. Csalódott vagyok, mert azt hiszem, elromlott a rádió. Vissza kell küldenem. Nem veszek eladni, mivel vásárolni csak ismert cégek, mint a sony, filips, blaupunkt, stb Köszönöm

válasz | Hasznos volt (5)(Translated by Google)
A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Adler.