Használati útmutató ABC Design Mamba Plus Babakocsi

Használati útmutatóra van szüksége ABC Design Mamba Plus Babakocsi? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.47 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a ABC Design Mamba Plus Babakocsi: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) ABC Design termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a gumiabroncsok gumiabroncson való használatának? Ellenőrzött
A babakocsin a gumiabroncsok legnagyobb előnye, hogy nagyon kényelmesek mind a gyermek, mind a babakocsit toló személy számára. A gumiabroncsok nedvesítést biztosítanak egyenetlen felületeken, például erdőben vagy a tengerparton. Hátránya, hogy a gumiabroncsok lemerülhetnek.

Hasznos volt (75)
Milyen előnyei és hátrányai vannak a habgumik babakocsin való használatának? Ellenőrzött
A babakocsin a habosított gumik legnagyobb előnye, hogy nem tudnak lemerülni. A habosított gumiabroncsok valamivel kevesebb csillapítást biztosítanak, mint a gumiabroncsok, de kényelmesebbek, mint a tömör abroncsok. Sok modern babakocsi elöl tömör gumiabroncsokat, hátul pedig habos gumiabroncsokat használ, ezáltal a babakocsi mozgékony és kényelmes.

Hasznos volt (37)
Milyen előnyei és hátrányai lehetnek a szilárd gumiabroncsok babakocsin való használatának? Ellenőrzött
A szilárd gumiabroncsok miatt a babakocsi nagyon mozgékony. Hátránya, hogy a szilárd gumiabroncsok kevesebb csillapítást biztosítanak, ezért kevésbé kényelmesek, mint a levegős vagy habos gumiabroncsok.

Hasznos volt (35)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a ABC Design.