Használati útmutató PocketBook Basic 3 E-könyv-olvasó

Használati útmutatóra van szüksége PocketBook Basic 3 E-könyv-olvasó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.31 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a PocketBook Basic 3 E-könyv-olvasó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) PocketBook termékével?
Igen Nem
67%
33%
6 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi az az ePub fájl? Ellenőrzött
Az ePub jelentése „elektronikus kiadvány”, és az e-könyvek fájlformátuma. Az ePub formátum az e-könyveket érintő szabványos fájlformátum, de ne feledje: ez nem áll fenn az Amazon e-könyvei és e-olvasói esetében.

Hasznos volt (57)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Használati útmutató PocketBook Basic 3 E-könyv-olvasó