Használati útmutatók a BasicXL Meteorológiai állomások

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a BasicXL Meteorológiai állomások kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Időjárásjelző állomásom esőt jelzett, de mégsem esett.Ez hogy lehet? Ellenőrzött
Az időjárásjelző állomás előrejelzésének alapja a légnyomás mérése.Az alacsony légnyomás általában rossz időt, míg a magas légnyomás jó időt jelent.Előfordulhat, hogy az időjárási viszonyok másképp alakulnak, mint ahogy azt a légnyomás előrejelzi.

Hasznos volt (1228)
Mi a legjobb hely egy meteorológiai állomás és érzékelői számára? Ellenőrzött
Maga az időjárási állomás bent van elhelyezve, és távol kell tartani olyan hőforrásoktól, mint a konyha, ablakok vagy elektromos készülékek. Külön külső hőmérséklet-érzékelőt kell árnyékban elhelyezni, és legalább 1,25 m-rel a talaj felett. Az esőérzékelőt egy nyílt helyre kell helyezni, ahol mindig összegyűjtheti az esőt. A szélérzékelőt is szabad helyre kell helyezni, minden akadály befolyásolhatja a szelet.

Hasznos volt (199)
A meteorológiai állomásomon esőmérő van, meg tudja mérni a havazás mennyiségét is? Ellenőrzött
Néhány esőmérő fűtőelemmel van felszerelve, így a hó elolvad és mérhetővé válik. Fűtőelem nélkül az esőmérő eltömődik és mérés nem hajtható végre.

Hasznos volt (147)
A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött
Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (147)
Hagyhatok hosszabb ideig cserélhető akkumulátort egy eszközben? Ellenőrzött
A cserélhető akkumulátorok sokáig maradhatnak egy eszközben, ha a készüléket használják. Ha egy eszközt hosszú ideig tárolnak, az oxidáció elkerülése érdekében tanácsos eltávolítani az elemeket.

Hasznos volt (146)