Ariston Kazánok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Ariston Kazánok kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a vízmelegítőm felszerelésének legjobb helye? Ellenőrzött
A vízmelegítő felszerelésének legjobb helye annak a helyiségnek a közelében van, ahol a legtöbb meleg vizet fogják használni (pl.: fürdőszoba).Minimális hőveszteség mellett biztosít gyors melegvízellátást.

Hasznos volt (128)
Hasznos lehet a vízmelegítő kikapcsolása távollét vagy nyaralás alatt? Ellenőrzött
A modern vízmelegítők többsége igen energiatakarékos.1 hetes vagy annál rövidebb távollét, nyaralás esetén több energia szükséges a víz ismételt felmelegítéséhez, mint az adott hőmérsékletet fenntartásához.Az 1 hétnél távollétek esetén energiát takaríthat meg a vízmelegítő kikapcsolásával.

Hasznos volt (119)