Használati útmutatók a Gázkazánok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Gázkazánok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Víz jön a nyomáscsökkentő szelepből, ez normális? Ellenőrzött
Igen, a gázkazán nyomástartó edény. Ha a nyomás túl magasra kerül, a kazán ezt csökkenti úgy, hogy vizet enged a nyomáscsökkentő szelepen keresztül. A kazán szerelőjének megfelelő vízelvezetéssel kell rendelkeznie.

Hasznos volt (123)
Mi a különbség a kazán és a gázkazán között? Ellenőrzött
A kazán felmelegíti a vizet, mielőtt használni szeretné. Egy gázkazán felmelegíti a vizet abban a pillanatban, amikor arra szükség van. Ez azt jelenti, hogy egy szokásos kazánnal elfogyhat a meleg víz, ha a tartály üres.

Hasznos volt (51)