Használati útmutató Junker JH11AA50 Tűzhely

Használati útmutatóra van szüksége Junker JH11AA50 Tűzhely? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.12 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Junker JH11AA50 Tűzhely: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Junker termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért ad ki kattanó hangot a tűzhelyem gyújtószerkezete? Ellenőrzött
Ha a tűzhely tisztítása sok vízzel történt, akkor a gombok átnedvesedhettek, és ez gyulladást vált ki.Mosás után hagyja megszáradni az gombokat.Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (797)
Milyen edények használhatók indukciós tűzhelyen? Ellenőrzött
Általában minden mágnesezhető edény használható indukciós tűzhelyen.A legtöbb újonnan gyártott edény alkalmas indukciós főzőlaphoz.

Hasznos volt (679)
A tartományomban lévő sütő nem melegszik fel eléggé, mit tegyek? Ellenőrzött
A termosztát biztosítja, hogy a kemencék a megadott hőmérsékletre melegedjenek. Valószínű, hogy a termosztát hibás. Cserélje le. Ha kétségei vannak, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (434)
A tartományomban van egy hálózati csatlakozó, amely nem illik a szokásos aljzatba, mit tegyek? Ellenőrzött
Sok elektromos tartományban (mind kerámia, mind indukciós) más csatlakozó van. Ezek a készülékek ugyanis sok energiát igényelnek. A készülék telepítését szakember végezze.

Hasznos volt (207)
Mi a pirolízis? Ellenőrzött
Néhány sütő pirolízis funkcióval rendelkezik. Ez egy olyan tisztító rendszer, amely szennyeződéseket és zsírt éget el a sütőben nagyon magas hőmérsékletek alkalmazásával. A pirolízis után az összes szennyeződés hamuvá vált és könnyen eltávolítható. Ha a sütő pirolízis funkcióval rendelkezik, akkor a sütő tisztán tartása érdekében célszerű évente 3-4 alkalommal használni.

Hasznos volt (158)
Amikor a sütőt használom, gyakran marad étel, amely az aljára esik, füstöt okozva. Hogyan akadályozhatom meg ezt? Ellenőrzött
Sok sütőhöz rács és tepsi is tartozik. Amikor az ételt elkészítik a rácson, a tepsi aljára helyezhető, hogy megakadályozza az ételmaradványok égését és füstképződést.

Hasznos volt (68)
Csatlakoztathatok egy tartományt egy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött
Azok a készülékek, amelyek nagy energiát igényelnek, például egy tartomány, nem köthetők össze az összes hosszabbítóval. Nézze meg, hogy mekkora a Wattban feltüntetett tartomány energiafogyasztása, és ellenőrizze, hogy a hosszabbító képes-e ezt kezelni. Vannak hosszabbító kábelek vastagabb kábelekkel, amelyek nagyobb készülékek kezelésére készülnek.

Hasznos volt (67)
Készíthetek több elemet egyszerre több grilltálca használatával? Ellenőrzött
Technikailag ez lehetséges. Azonban az étel típusától függ, ha módosítania kell az elkészítési időt, vagy félig fel kell cserélnie a tálcákat az elkészítés során.

Hasznos volt (67)

Loading…

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Junker.