Lego

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Lego-témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett témakör nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A készletemből hiányzik egy Lego építőelem. Hol tudok pótelemet rendelni? Ellenőrzött
A Lego egyik szolgáltatása lehetővé teszi, hogy építőelemeket rendeljen meg, vagy hogy felvegye velük a kapcsolatot, ha a készletből hiányzik egy építőelem.

Hasznos volt (2898)
Hogyan előzhetem meg Lego játékaim elszíneződését? Ellenőrzött
A Legók elszíneződésének két fő oka van: a napfénynek való hosszú távú kitettség és a cigarettafüst.

Hasznos volt (945)
Hogyan tudom a legjobban megtisztítani a Lego építőelemeimet? Ellenőrzött
A Lego azt tanácsolja, hogy az építőelemeket kézzel és 40 °C-nál nem melegebb, enyhe mosószeres vízzel tisztítsa meg.

Hasznos volt (861)
Hogyan lehet a legjobban matricát ragasztani a Lego elemekre? Ellenőrzött
A matrica felragasztásához jó ötlet a matrica elhelyezésének helyét először ablaktisztítóval megtisztítani.Amikor a matricát elhelyezte a megfelelő helyen, hagyja megszáradni, így odatapad.

Hasznos volt (584)
A Lego és a Duplo építőelemek használhatók együtt? Ellenőrzött
Igen, a Lego és a Duplo építőelemek kompatibilisek egymással.A Lego építőelemek az üreges idomokkal illeszkednek a Duplo építőelemekre.A Duplo építőelemek jobban illeszkednek a nagyobb Lego építőelemekre, míg a kisebb Lego építőelemekről könnyebben leválnak.

Hasznos volt (517)