Lego

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Lego-témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett témakör nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A készletemből hiányzik egy Lego építőelem. Hol tudok pótelemet rendelni? Ellenőrzött
A Lego egyik szolgáltatása lehetővé teszi, hogy építőelemeket rendeljen meg, vagy hogy felvegye velük a kapcsolatot, ha a készletből hiányzik egy építőelem.Részletes információkért látogasson el a weboldalukra.

Hasznos volt (2500)
Hogyan előzhetem meg Lego játékaim elszíneződését? Ellenőrzött
A Legók elszíneződésének két fő oka van: a napfénynek való hosszú távú kitettség és a cigarettafüst.Playmobilja tárolása során próbálja minimalizálni ezeket.

Hasznos volt (797)
Hogyan tudom a legjobban megtisztítani a Lego építőelemeimet? Ellenőrzött
A Lego azt tanácsolja, hogy az építőelemeket kézzel és 40 °C-nál nem melegebb, enyhe mosószeres vízzel tisztítsa meg.Soha ne tegye az építőelemeket a mosógépbe vagy a mosogatógépbe.Mosás után hagyja megszáradni az építőelemeket.Az elektromos részeket csak száraz ruhával tisztítsa meg.

Hasznos volt (729)