Camry Hűtőszekrények

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Camry Hűtőszekrények kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A hűtőgépem bugyborékoló hangokat ad ki, normális ez? Ellenőrzött
A modern hűtőgépek környezetbarát hűtőfolyadékot használnak.

Hasznos volt (511)
Normálisnak tekinthető, hogy víz- vagy jégcseppek képződnek a hűtőszekrényem hátsó falán? Ellenőrzött
Igen, ez teljesen normális jelenség.A hűtőszekrénybe a meleg levegővel vagy a termékekkel együtt bekerülő nedvesség a leghidegebb részre fog kiülni, ami a hátsó fal.Mivel a hátsó fal fagypont alatti hőmérsékleteket is elérhet, a cseppek időnként megfagynak.Amikor a hűtőszekrény alapjáraton áll, a cseppek felolvadnak, és a hűtőszekrény lefolyójába folynak.

Hasznos volt (155)
Mekkora távolságot hagyjak a hűtőszekrényem és a fal között? Ellenőrzött
A megfelelő szellőzés biztosítása érdekében legalább 5 centimétert szabadon kell hagyni a hűtőszekrény mindkét oldalán és a háta mögött is.

Hasznos volt (131)
Új hűtőszekrényt vásároltam, bekapcsolhatom azonnal? Ellenőrzött
Nem, a hűtőszekrényt bekapcsolás előtt hagyja legalább 4 órán át függőleges helyzetben állni.Erre azért van szükség, mert a hűtőfolyadéknak el kell rendeződnie a készülékben.

Hasznos volt (120)
A hűtőszekrénybe tehetek be ételeket és italokat amikor még melegek? Ellenőrzött
Lehetőleg inkább ne.Ekkor a hűtőszekrényében megemelkedik a hőmérséklet, ami káros hatással van az ott tárolt többi élelmiszerre.

Hasznos volt (105)