Használati útmutatók a Camry Hűtőszekrények

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Camry Hűtőszekrények kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Ha azt akarom, hogy a hűtőm hidegebb legyen, válasszam-e magasabb vagy alacsonyabb értéket? Ellenőrzött
A legtöbb hűtőszekrénynél magasabb beállítás azt jelenti, hogy a gép erősebben hűl. Alacsonyabb beállítás esetén a gép kevésbé keményen hűl, és a hűtőszekrényben magasabb a hőmérséklet.

Hasznos volt (1925)
A hűtőgépem bugyborékoló hangokat ad ki, normális ez? Ellenőrzött
A modern hűtőgépek környezetbarát hűtőfolyadékot használnak.

Hasznos volt (659)
Mi a legjobb hőmérséklet-beállítás egy hűtőszekrényhez? Ellenőrzött
Egészségügyi szempontból a 3 ℃ és 4 ℃ közötti hőmérséklet a legjobb. Ezen a hőmérsékleten a baktériumok és a penész szaporodása korlátozott.

Hasznos volt (651)
Meg tudom változtatni a hűtőszekrény ajtajának nyitási irányát? Ellenőrzött
Igen, szinte az összes álló hűtőszekrény lehetőséget kínál arra, hogy az ajtót a másik oldalra helyezzék. Ennek módja általában megtalálható a kézikönyvben.

Hasznos volt (642)
A hűtőmben lévő leeresztő lyuk piszkos / eltömődött, hogyan tisztítsam meg? Ellenőrzött
Ehhez vannak speciális tisztító eszközök, de vattapamacs segítségével is el lehet távolítani az eltömődést vagy a szennyeződéseket. A lefolyó nyílásának tisztán tartása és a szagok megelőzése érdekében tanácsos évente négyszer egy csepp klór fehérítőt tenni a lefolyóba.

Hasznos volt (571)
Normálisnak tekinthető, hogy víz- vagy jégcseppek képződnek a hűtőszekrényem hátsó falán? Ellenőrzött
Igen, ez teljesen normális jelenség.A hűtőszekrénybe a meleg levegővel vagy a termékekkel együtt bekerülő nedvesség a leghidegebb részre fog kiülni, ami a hátsó fal.Mivel a hátsó fal fagypont alatti hőmérsékleteket is elérhet, a cseppek időnként megfagynak.Amikor a hűtőszekrény alapjáraton áll, a cseppek felolvadnak, és a hűtőszekrény lefolyójába folynak.

Hasznos volt (332)
A hűtőszekrényem ajtaja nem csukódik be rendesen, miért van ez? Ellenőrzött
A két leggyakoribb ok az, hogy a hűtőszekrény nem vízszintes, és az ajtótömítés megsérült, vagy élelmiszer maradt rajta. Ellenőrizze, hogy a hűtőszekrény vízszintes-e, és ellenőrizze az ajtó tömítését. Cserélje ki a tömítést, ha szükséges.

Hasznos volt (262)
Új hűtőszekrényt vásároltam, bekapcsolhatom azonnal? Ellenőrzött
Nem, a hűtőszekrényt bekapcsolás előtt hagyja legalább 4 órán át függőleges helyzetben állni.Erre azért van szükség, mert a hűtőfolyadéknak el kell rendeződnie a készülékben.

Hasznos volt (235)
Mekkora távolságot hagyjak a hűtőszekrényem és a fal között? Ellenőrzött
A megfelelő szellőzés biztosítása érdekében legalább 5 centimétert szabadon kell hagyni a hűtőszekrény mindkét oldalán és a háta mögött is.

Hasznos volt (214)
A hűtőszekrénybe tehetek be ételeket és italokat amikor még melegek? Ellenőrzött
Lehetőleg inkább ne.Ekkor a hűtőszekrényében megemelkedik a hőmérséklet, ami káros hatással van az ott tárolt többi élelmiszerre.

Hasznos volt (131)
A hűtőmben kondenzáció van, miért van ez? Ellenőrzött
Ennek több oka lehet. Az ajtótömítés hibás lehet, így a külső levegő bejuthat a hűtőszekrénybe. Az is lehetséges, hogy a hűtőszekrény nincs vízszintesen, megakadályozva az ajtó megfelelő bezáródását. Egy másik ok az, hogy nagy a különbség a hűtőszekrény belső és külső hőmérséklete között, miközben az ajtót gyakran nyitják.

Hasznos volt (103)
Mennyi ideig tart, amíg a hűtőszekrényem bekapcsolás után eléri a beállított hőmérsékletet? Ellenőrzött
Ez a hűtőszekrény méretétől, korától és modelljétől függ. Több órától 24 óráig is eltarthat, amíg a hűtőszekrény eléri a beállított hőmérsékletet. A folyamat felgyorsítható, ha nem romlandó árukat helyeznek hűtőszekrénybe. A hűtőszekrény hőmérsékletét nem lehet megfelelően mérni, ha megérezzük a benne lévő levegőt. A legjobb módszer annak megállapítására, hogy a hűtőszekrény elérte-e a beállított hőmérsékletet, ha egy pohár vizet tesz a hűtőszekrénybe, amelyben hőmérő van.

Hasznos volt (100)
Mi az R-410A? Ellenőrzött
Az R-410A olyan hűtőszer, amelyet 0 ° C-ig lehűlő készülékekben, például hűtőszekrényekben és légkondicionálókban használnak. Ez a régebbi hűtőanyagok cseréje, és nem károsítja az ózonréteget.

Hasznos volt (78)
A hűtőszekrény gumitömítésén penész van, mit tegyek? Ellenőrzött
A gumitömítések valójában nincsenek a hűtőszekrényben, ezért melegebbek. Ez lehetővé teszi a baktériumok növekedését és penészképződését. Ennek elkerülése érdekében rendszeresen tisztítsa meg a gumikat.

Hasznos volt (78)