A Nedis ökBébiőr kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Nedis ökBébiőr kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért kisebb a hatótávolsága a bébiőrnek, mint ami a használati útmutatóban található? Ellenőrzött

A gyártók a hatótávolságot általában akadályok (pl. falak vagy több emeletet felölelő távolságok) nélkül határozzák meg.

Hasznos volt (657) Olvass tovább

Amikor babámat hallgatom, tisztán hallom a légzést, de a babaőrző nem engedi, hogy ezt halljam. Miért van az, hogy? Ellenőrzött

Ennek oka a babaőrző érzékenysége. Állítsa be a beállításokat érzékenyebbé és halkabb hangokat.

Hasznos volt (336) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Nedis BAMO110AUWT Bébiőr
luisa croattino 24-04-2024
A babaőrző hangereje folyamatosan csörög, és nem tudom használni a készüléket Mit tehetek?


(A Google fordította)
Nedis BAMO110AUWT Bébiőr
Használati útmutató Nedis BAMO111AUWT Bébiőr
Dagmar 26-08-2022
Szia! A BAMO111AUWT bébiőröm ugyan csatlakozik az akusztikus jelhez, de semmilyen egyéb zajt nem ad tovább (még hangos sírást sem), csak a piros lámpákat mutatja. Az érzékenységet és a hangerőt a megfelelő részeken már maximalizálták..hogyan tudnám megoldani a problémát?


(A Google fordította)
Nedis BAMO111AUWT Bébiőr
Használati útmutató Nedis BAMO111AUWT Bébiőr
Justyna 02-06-2022
A dadám nem akar párosítani, egyszerre nyomom meg a párosítás gombot és a vevők nem akarnak csatlakozni egymáshoz, miért?


(A Google fordította)
Nedis BAMO111AUWT Bébiőr