Használati útmutató Gardinia EasyFix Redőny

Használati útmutatóra van szüksége Gardinia EasyFix Redőny? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0.36 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Gardinia EasyFix Redőny: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Gardinia EasyFix Redőny-szal?
Igen Nem
0%
100%
1 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Gardinia EasyFix Redőny-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Gardinia. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Gardinia EasyFix Redőny készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Gardinia
Modell EasyFix
Kategória Redőnyök
Fájltípus PDF
Fájl méret 0.36 MB

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Gardinia EasyFix Redőny

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A redőnyöm nem húz fel egyenletesen, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
Fontos, hogy a redőny teljesen teljesen vízszintesen legyen felszerelve. Ha a redőnyt nem szerelték vízszintesen, akkor a redőny nem gördül fel egyenletesen. A redőny kihúzásakor a rögzítőnek a vak közepén kell lennie, hogy egyenletesen lehajthassa.

Hasznos volt (589) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Gardinia EasyFix Redőny-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Holger Conradi 26-04-2023
Az új Gardinia alumínium redőny (180 cm széles) ferdén gördül ki. Hogyan lehet ezt korrigálni?

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató Gardinia EasyFix Redőny