Használati útmutatók a Casio Karórák

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Casio Karórák kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A mechanikus órám siet, mit tehetek? Ellenőrzött

Ezt okozhatja mágneses mező.A problémát megoldhatja órajavító szakember által elvégzett demagnetizálás.

Hasznos volt (714) Olvass tovább

A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött

Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (696) Olvass tovább

Mit jelent az AM és a PM rövidítés? Ellenőrzött

Az AM az „Ante Meridiem” rövidítése, és azt jelzi, hogy az adott idő dél előtt van.A PM a „Post Meridiem” rövidítése, és azt jelzi, hogy az adott idő dél után van.

Hasznos volt (615) Olvass tovább

Mi az a „kronográf”? Ellenőrzött

A „kronográf” szó szerint „az idő írója”. A kifejezést olyan órák leírására használják, amelyek megmondják a napszakot, valamint mérnek egy bizonyos időszakot, például egy stoppert.

Hasznos volt (542) Olvass tovább

Mit jelent a GMT? Ellenőrzött

A GMT mozaikszó a Greenwich Mean Time – greenwichi középidő – rövidítése (máskor UTC, Coordinated Universal Time – egyezményes koordinált világidő).A 0 hosszúsági fok ideje, amely a London közelében található Greenwich településen halad keresztül.

Hasznos volt (375) Olvass tovább

Mi az a kvarcmozgás? Ellenőrzött

A kvarcmozgású órákat akkumulátor hajtja. Ez elektromos áramot küld kvarckristályokon keresztül, amelyek rezegni fognak. Ezek a rezgések átadódnak a mozgásnak. Mivel a rezgéseknek állandó frekvenciájuk van, a kvarcmozgással ellátott órák rendkívül pontosak.

Hasznos volt (373) Olvass tovább

A Casio órám üvegének belső oldalán nedvesség van, mit tegyek? Ellenőrzött

Casio kijelenti, hogy ha a nedvesség rendkívüli hőmérsékletváltozás után jelent meg, és utána viszonylag gyorsan eltűnik, valószínűleg nincs semmi baj. Ha a nedvesség nem tűnik el, akkor az óráját a lehető leghamarabb meg kell javítani.

Hasznos volt (51) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Casio Collection AE-1400WH-1AVEF Karóra
Артемий 10-03-2023
Hol van a háttérvilágítás beállításáról szóló rész


(A Google fordította)
Casio Collection AE-1400WH-1AVEF Karóra
Használati útmutató Casio Edifice EFR-526L-1AVUEF Karóra
G.Laurenssen 31-07-2019
Szép óra. Csak szerintem kár, hogy nincs holland nyelvű kézikönyv.


(A Google fordította)
Casio Edifice EFR-526L-1AVUEF Karóra