Használati útmutatók a GEV Füstjelzők

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a GEV Füstjelzők kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hová szereljem fel a füstérzékelőt? Ellenőrzött
Ez az adott helyzettől függ, de lakóház esetén minden szinten legalább egy füstérzékelőt kell felszerelni.Ezeket legjobb a folyosókon vagy más olyan terekben felszerelni, amelyek a különböző szobákat kötik össze, de füstérzékelőt soha nem szabad közvetlenül konyha vagy fürdőszoba mellett felszerelni.Fontos még, hogy a füstérzékelő és bármilyen lámpa között legalább 30 centiméteres távolság legyen.

Hasznos volt (254)
Használhatok gyertyákat, ha van füstérzékelőm? Ellenőrzött
Ez részben a füstérzékelő érzékenységétől függ. Sok esetben egy gyertya addig használható, amíg nincs a füstérzékelő közvetlen közelében. A gyertyák elfújásakor olyan füst keletkezhet, amely beindíthatja a füstérzékelőt.

Hasznos volt (15)
A füstérzékelő megegyezik a szénmonoxid-érzékelővel? Ellenőrzött
Nem! A füstérzékelő nem fog szén-monoxid-érzékelőként működni, és fordítva.

Hasznos volt (12)