Használati útmutatók a Black and Decker Rezgőcsiszolók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Black and Decker Rezgőcsiszolók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen anyagokon használhatok rezgőcsiszolót? Ellenőrzött
A rezgőcsiszolókat általában fán, fából készült anyagokon és festett felületeken használják.

Hasznos volt (33)
Csiszológép használata esetén porvédő maszkot kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. A csiszolás során por szabadul fel, ami légzőszervi károsodást okozhat. Egyes felületek a csiszolás során vegyi anyagokat, például festéket vagy lakkot is felszabadíthatnak. Ezek szintén jó okok a porvédő maszk viselésére.

Hasznos volt (0)
Csiszológép használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. Bár a csiszoló által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a tartósan nagy zajnak való kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (0)
Csiszológép használata esetén szemvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. A csiszolás során apró részecskék repülhetnek fel. Amikor ezek szembe kerülnek, maradandó szemkárosodást okozhatnak. Ezért mindig szemvédőt kell viselni.

Hasznos volt (0)