Használati útmutatók a Bort Fúró-csavarozók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Bort Fúró-csavarozók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Fúró-meghajtó használata közben folyamatosan lecsupaszítom a csavarfejet. Miért van az, hogy? Ellenőrzött
A legtöbb fúró-meghajtó beállítható keményebb vagy lágyabb csavarozáshoz. Ha a fej folyamatosan lecsupaszodik, a fúró-meghajtót valószínűleg más beállításra kell állítani. Ha vezeték nélküli eszközről van szó, az optimális eredmény érdekében mindig győződjön meg arról, hogy az akkumulátor fel van töltve.

Hasznos volt (39)
Fúró használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. Bár a fúró által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a tartósan nagy zajnak való kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (7)