Használati útmutatók a Excentercsiszolók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Excentercsiszolók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Csiszológép használata esetén hallásvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. Bár a csiszoló által keltett zaj mennyisége márkánként és modellenként változhat, a tartósan nagy zajnak való kitettség tartós halláskárosodást okozhat. Ezért célszerű hallásvédőt viselni.

Hasznos volt (1)
Csiszológép használata esetén szemvédőt kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. A csiszolás során apró részecskék repülhetnek fel. Amikor ezek szembe kerülnek, maradandó szemkárosodást okozhatnak. Ezért mindig szemvédőt kell viselni.

Hasznos volt (1)
Csiszológép használata esetén porvédő maszkot kell viselnem? Ellenőrzött
Igen. A csiszolás során por szabadul fel, ami légzőszervi károsodást okozhat. Egyes felületek a csiszolás során vegyi anyagokat, például festéket vagy lakkot is felszabadíthatnak. Ezek szintén jó okok a porvédő maszk viselésére.

Hasznos volt (1)