Használati útmutató Clatronic CDK 642 CD-lejátszó

Használati útmutatóra van szüksége Clatronic CDK 642 CD-lejátszó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0.93 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Clatronic CDK 642 CD-lejátszó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Clatronic termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Kijavíthatom magam a CD-n lévő karcolásoktól? Ellenőrzött
A karcolások megakadályozzák a lézer megfelelő olvasását. Amikor a karcolások csak felszínesek, meg lehet javítani őket úgy, hogy a lemezt enyhén koptató anyaggal polírozzák. Ideális esetben professzionális súrolószert használ, de a szokásos fogkrém is használható. A lemez csiszolása után meg kell mosni és hagyni kell száradni. Vannak speciális vállalkozások, amelyek ezt megtehetik.

Hasznos volt (1)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Clatronic.